Litt om meg

Lykkelig gift, mamma til to store jenter og en passelig stor gutt, bonusmamma til ei kjempflott jente og matmor for to skjønne katter. Bipolar, kreativ, smågal og fullstendig manisk når det kommer til håndarbeid. Pinner og garn er alltid med meg hvor enn jeg går! Ellers så er jeg veldig sosial, har mange venner - både med og uten kreative gener - og er med i verdens koseligste syforening.

Siste kommentarer

Arkiv

Populære norske blogger

Hjertemyntheskjørt

Seee! Er det ikke NYDELIG? 

Jeg begynte på dette i går, og ble ferdig i dag.

Størrelsen er 2-3 år, og det er håndstrikket i Drops Merino Extra Fine på pinne 4.

Oppskriften fant jeg her. Skjørtet var utrolig enkelt å lage, og ble helt utrolig nydelig! Det blir garantert flere sånne.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *