Litt om meg

Hjemmeværende, lykkelig gift mamma til to store jenter og en passelig stor gutt, og bonusmamma til ei kjempeflott jente. Bipolar, kreativ og elsker håndarbeid. Pinner og garn er alltid med i veska, samme hvor jeg skal.

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Koftestrikk

Uka etter påske dro Kjerstin (min nest eldste datter) og jeg til Oslo på konsert/hotellhelg/besøk hos venner og familie.

Jeg trengte noe å strikke på mens vi satt på toget, så jeg kjøpte garn til ei jakke. Jeg har en sommerkjole i en ganske så knæsj korallfarge, og tenkte at det hadde vært kjekt med ei jakke å bruke til den på litt kjølige sommerkvelder.

Det tok meg drøye to uker å få den ferdig, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet.

Den ble et nummer eller to for stor, men det gjør ikke noe.

Det er bare deilig med ei litt romslig kofte.

I Oslo gikk vi innom den herlige garnbutikken «Fru Kvist».

Der fant jeg disse fine knappene til kofta mi.

Var de ikke fine?

Jeg kjøpte også denne boka.

Den inneholder mange fine oppskrifter, og jeg har begynt på denne:

Gretekofta

Jeg strikker den i Sterk fra DSA, og er veldig fornøyd med fargevalget.

Hva syns dere?

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *