Litt om meg

Hjemmeværende, lykkelig gift mamma til to store jenter og en passelig stor gutt, og bonusmamma til ei kjempeflott jente. Bipolar, kreativ og elsker håndarbeid. Pinner og garn er alltid med i veska, samme hvor jeg skal.

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Kjoledilla <3

Jeg elsker disse blondekjolebodyene, og har nå strikket en til min minste niese.

Broren min og kjæresten kommer med alle fem tanteskattene mine i påska, og jeg håper denne er litt stor til minstesnuppa, slik at den passer til sommeren.

Strikket i Drops Babymerino, størrelse 1 år.

I fjor (?) strikket jeg en blågrønn kjole med sinnasauer på som jeg ble sååå fornøyd med, og derfor strikket jeg like så godt en til i rååååsa.

Strikket i Drops Babymerino, størrelse 1 år.

Ellers så fikk jeg bestilling på en lillesøsterkjole, og den skulle ikke være i rosa eller rødt. Mottaker har selv valgt fargene, og hun hadde visstnok planer om å brodere blomster på den til 17.mai. Det hørtes ut som en fantastisk idé!

Strikket i Drops Babymerino, størrelse 1 år.

Share

4 Responses to Kjoledilla <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *