Litt om meg

Hjemmeværende, lykkelig gift mamma til to store jenter og en passelig stor gutt, og bonusmamma til ei kjempeflott jente. Bipolar, kreativ og elsker håndarbeid. Pinner og garn er alltid med i veska, samme hvor jeg skal.

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

♡ Til Andreapia mi ♡

2015-05-18 08.38.32

 

Og der ble jeg endelig ferdig med jakken til Andrea! 

20150518_002740Hun har bare ventet på å få et plagg i åtte år… 

Jeg lovte henne en ullgenser til leirskolen, og siden da har jeg strikket en trillion gensere til diverse andre. Men Andrea? Hun har ventet tålmodig på den vimsete mora si.

Men nå ble det! Og det blir nok ikke den siste; hun skal definitivt få flere strikkede gensere/jakker etterhvert. (Så får vi bare håpe jeg ikke bruker nye åtte år på å finne garn og mønster og starte på prosjektet.)

Jakken er strikket i Sandnes alpakka, str M. Jeg burde nok strikket den et nummer mindre, men det kan vel være greit å ha den såpass stor at hun kan ha noe under. Blir den alt for stor, så får jeg hive meg rundt på neste prosjekt umiddelbart.

Share

One Response to ♡ Til Andreapia mi ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *