Litt om meg

Hjemmeværende, lykkelig gift mamma til to store jenter og en passelig stor gutt, og bonusmamma til ei kjempeflott jente. Bipolar, kreativ og elsker håndarbeid. Pinner og garn er alltid med i veska, samme hvor jeg skal.

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

50 ganger hurra for Marit!!!

I mars fylte verdens beste Marit (min fars frue, mine brødres mamma og min klippe i oppveksen) 50 år – Hipp, hipp, hurra! –  og jeg ville så gjerne lage noe til henne.

Derfor begynte jeg på en lilla sinnasau i DROPS Fabel, men oppdaget da bolen nærmet seg ferdig at den kom til å bli alt for smal til henne (til tross for at hun ikke er store flisa). Så da var det bare å kjøpe nytt garn og starte forfra. Jeg bestemte meg for å bytte til litt tykkere garn og pinner, og endte opp med Sandnes alpakka og p 3,5.

 

2015-04-18 10.12.02

Det tok meg 6 dager å bli ferdig, og jeg ble fornøyd med resultatet.

Nå gjenstår det bare å se om den passer.

happy-sheep-smiley-emoticon

Den første jeg begynte på skal jeg strikke ferdig og vaske, så ser jeg om den blir litt større når jeg strekker litt i den. Det funka jo med min oransje i samme garn. Hvis ikke, så har jeg en idé om hvem andre som kan ende opp med den.

knitsmile

…og nei, jeg blir ikke lei av sinnasauer. 

Share

3 Responses to 50 ganger hurra for Marit!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *